Настани кои следат

Views Navigation

Event Views Navigation

Today

Посета на Виница и Блатец со хуманитарна акција

Виница

1. 8:00 тргнување од Скопје (сопствена режија) 2. 9:30-10:15 посета на Макпрогрес Виница, сопственик на брендот Винчини 3. 10:30-12:30 Блатец-посета на манастир Рождение на Св. Богородица и црква Св. Пророк …

Посета на Виница и Блатец со хуманитарна акција Read More »

Отворање на Lions Park

Lions Park кај Зегин Партизанска

          Отворање на Lions Park со градоначалникот на Центар Горан Герасимовски, на скверот кај Зегин на Партизанска, до пазарче Буњаковец, Средба со лајонси од Д1 32