Настани кои следат

Views Navigation

Event Views Navigation

This Month

Latest Past Events

Собирање на храна и хигиенски продукти

Кога бев задолжена за проектот ‘‘ Глад ‘‘ пред две години, забележав дека во Македонија имаме многу луѓе кои се без парче леб, а не се на списокот од Министерството за Социјална работа и центрите за социјална работа кај нас. Би сакала да укажам на тој момент и да се обидеме сите да обрнеме внимание …

Собирање на храна и хигиенски продукти Read More »

24 години ЛК Вардар

Lounge Bar Bis Ul. Dragisha Mishkovic bb Скопје MK, 1000

ЛК Вардар слави 24 години постоење! Ве покануваме на 16.12.2022 од 20:00 ч. во ресторанот Бис Бар (спроти ГОБ 8-ми Септември). Овој настан ќе има хуманитарен карактер и влезницата ќе чини 1500 ден. Забавата ќе биде продружена со музички дел и новогодишно-роденденска лотарија. Пријавување до понеделник, 12.12.2022 Ве очекувам и срдечно ве поздравувам. СЛУЖИМЕ!

Пред-Новогодишен базар

https://www.google.com/maps/place/%D0%9A%D0%B0%D1%84%D0%B5+%E2%80%9E%D0%9A%D1%80%D1%83%D0%B3%E2%80%9C/@41.9998944,21.4207788,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x1354144c4a594487:0xd71f6b22b1337054!8m2!3d41.9998951!4d21.422972 Скопје

Секој Декември, веќе 8ма година по ред нашиот Лајонс Клуб Алфа организира пред-новогодишен базар во соработка со Заводот за рехабилитација на деца и младинци од Топанско Поле.  Дечињата со мала попреченост од тој Завод со голема радост секоја година го очекуваат овој базар за да ги покажат своите рачно изработени новогодишни украси и предмети кои …

Пред-Новогодишен базар Read More »